085 - 044 5200     Zeilmaker 2b, 3861 SM Nijkerk

Moodle plugins

De all-in-one Moodle oplossing van Elearningsysteem.nl is inclusief alle door ons ontwikkelde plugins. De plugins van Elearningsysteem.nl complementeren het systeem en maken het nog krachtiger. Als u gebruik maakt van de all-in-one Moodle oplossing heeft u inspraak in welke plugins wij verder gaan ontwikkelen. U ontvangt deze plugins geheel gratis.

De volgende plugins zijn al gemaakt:

Certificaat plugin

Met deze plugin kunt u uw cursist een PDF document digitaal overhandigen als bewijs van deelname of certificaat. Uiteraard is het certificaat in uw eigen huisstijl met de bijbehorende informatie erop.

Cursussleutels

Met deze plugin kunt u een grote groep toegang geven tot een cursus door middel van cursussleutels. De cursussleutels krijgen een vervaldatum mee en de sleutels zijn uniek. U deze plugin ook gebruiken als een uitgiftesysteem voor vouchers.

Uitgebreid beheer

Als meerdere cursussen gebruik maken van dezelfde lespagina's en/of vragen, bieden we een uitgebreid beheersysteem. Deze zorgt ervoor dat u dezelfde pagina's niet steeds opnieuw hoeft te typen. Gemak dient de mens. Zo maakt deze plugin het beheer van cursussen voor u een stuk makkelijker.

Lespagina styling

Wilt u elke lespagina er hetzelfde uit laten zien? Dan is deze plugin een absolute uitkomst. Geen saaie, statische lespagina's meer maar altijd een mooie opmaak. Met één muisklik zijn er diverse sjablonen in te stellen.

Hardcopy toets

Met deze plugin is het mogelijk om een digitale toets te exporteren naar Microsoft Word zodat u de toets ook offline af kunt nemen. Deze plugin is een uitkomst omdat u toetsvragen nog maar op één plek hoeft vast te leggen. Dubbele wijzigingen of overbodige data behoren hiermee tot het verleden.

Lees meer over onze voordelige tarieven

Neem contact op

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.