085 - 044 5200     Zeilmaker 2b, 3861 SM Nijkerk

Werkwijze

Bij Elearningsysteem staan uw kennis en wensen centraal. Het duidelijk en gebruiksvriendelijk overbrengen van uw kennis aan uw cursisten is onze hoogste prioriteit.

Samen met u brengen we eerst uw wensen en behoeften in kaart. Op basis daarvan schrijven we een voorstel van de werkzaamheden en maken we verdere afspraken.

Naast een flexibele service bieden wij u ook het scherpste ontwikkeltarief en een alles-in-één-oplossing om uw elearningsysteem online te krijgen. Onze kernwaarden zijn: snel, zorgeloos, compleet en lage kosten.

Snel

Door onze ervaring hebben we binnen één dag een Moodle installatie voor u online staan. Samen met u beslissen we hoe de lesstof wordt ingevoerd.

Zorgeloos

U heeft geen omkijken naar updates, beheer, serverkosten, hosting, patches en wat er verder nog bij komt kijken. Wij houden uw omgeving online en zorgen dat alles stabiel is en stabiel blijft.

Compleet

De Moodle omgeving waar u over beschikt, is compleet. U kunt overal gebruik van maken. Sterker nog, alles wat wij ontwikkelen voor Moodle krijgt u gratis in gebruik. Regelmatig voeren wij samen met u, en andere klanten van ons, gesprekken om te vragen wat u graag toegevoegd wilt zien aan het programma. Wij gaan daar vervolgens mee aan de slag en u ontvangt deze nieuwe uitbreiding (plugin) gratis.

Lage kosten

Naast dat u onze plugins gratis in gebruik krijgt, krijgt u de snelle, zorgeloze en complete Moodle omgeving voor slechts 229,- euro per maand. Dat is inclusief hosting, backups, updates en beheer. Inclusief alles!

Het is geen enkel probleem als uw wensen en behoeften net iets verder gaan dan de mogelijkheden van Moodle die wij standaard aan onze klanten leveren. Wij maken met veel plezier ook een e-learning systeem precies op maat voor u.

Wel is het van belang te kijken wat de reden is dat de standaardfuncties, inclusief de door ons ontwikkelde plugins, te weinig bieden. Het is verstandig nog eens goed naar uw bedrijfs- en e-learningprocessen te kijken. Als u wilt, staan wij u ook in dit proces terzijde.

Komt u, waar nodig in samenspraak met ons, tot de conclusie dat een maatwerksysteem de beste oplossing voor u is dan gaan we graag voor u aan het werk.

Wij zetten al uw wensen en behoeften aan de hand van de gevoerde gesprekken op een rij en maken een alles omvattend Functioneel Ontwerp. In het Functioneel Ontwerp staat precies wat wij gaan doen zodat het Moodle elearningsysteem naadloos aansluit bij uw bedrijf, bij uw gebruikers en uw wensen en behoeften.

Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden van Moodle.

Neem contact op

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.